d
Follow us

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu părinții

Bună ziua!

Eu și soțul meu am încheiat acum 7 ani un contract de vânzare-cumpărare cu părinții soțului meu, act prin care aceștia ne-au dat nouă o proprietate în schimbul întreținerii. Soțul mai are două surori, dar care nu au fost chemate la redactarea contractului de vânzare-cumpărare .

Cu acordul dumneavoastră, aș dori stabilirea unei întâlniri în cadrul căreia să fiu sfătuită ce să fac și să știu dacă ele pot ataca actul după moartea părinților lor.

Întrebare adresată de Margău V.

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept civil, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În legătură cu cele precizate, la data întâlnirii cu un avocat specializat, veți afla corectitudinea celor întâmplate, dar și maniera de soluționare.

Până atunci puteți consulta articolele relevante de pe site-ul nostru. De exemplu „Vicii ascunse în cazul vânzării mașinilor second-hand” sau Ai împrumutat bani fără contract?”

 

Lasă un răspuns