d
Follow us

Contractul cu uzufruct viager

Bună ziua!

Am un apartament cumparat și am contract cu uzufruct viager cu bunica mea.Condiția era că nu pot vinde apartamentul cât timp este bunica în viață. Menționez că bunicul este decedat. Apartamentul este pe numele meu și e luat înainte de căsătorie. Nu intenționez să îl vând, ci aș vrea să schimb ușa pentru ca unchiul meu să nu mai aibă acces. Bunica nu se mai deplasează singură. Unchiul meu a luat-o la el la casa lui pentru îngrijiri. Acel apartament este gol. Îi pot cere să ia hainele și actele ei de acolo și să nu ma mai deranjeze? El vine uneori in acel apartament cu motiv că sunt hainele și actele bunicii acolo.

Aș vrea să îmi programați o întâlnire la birou pentru a discuta despre cazul meu și pentru a mă reprezenta. Am dreptul să schimb ușa?

aș dori stabilirea unei întâlniri în cadrul căreia să fiu sfătuită ce să fac și să știu dacă ele pot ataca actul după moartea părinților lor.

Întrebare adresată de nume anonimizat de către platformă

 

Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre juridice.

Cu privire la stabilirea unei întâlniri cu unul dintre avocații noștri specializați în drept civil, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului ori pe pagina contact. La celălalt capăt al firului, există mereu un coleg disponibil, pregătit să stabilească o întâlnire cu un avocat.

În legătură cu cele precizate, la data întâlnirii cu un avocat specializat, veți afla corectitudinea celor întâmplate, dar și maniera de soluționare.

Până atunci puteți consulta articolele relevante de pe site-ul nostru. De exemplu „Vicii ascunse în cazul vânzării mașinilor second-hand” sau Ai împrumutat bani fără contract?”

 

Lasă un răspuns